dinsdag 30 oktober 2007

Hoeveel geld verdient Markus Frind met Google Adsense?

Markus Frind is een Canadese Internetondernemer. De website van Markus Frind heet http://www.plentyoffish.com/. Op zijn website biedt Markus Frind een gratis datingservice. Mensen kunnen elkaar via deze website leren kennen en een afspraakje maken.

Markus Frind wordt door veel mensen gezien als de meest succesvolle Adsense deelnemer ter wereld. Op zijn website staat op een aantal pagina's een eenvoudig blok met Adsense advertenties. Omdat de site van Markus Frind iedere dag 2 miljoen keer wordt bezocht zijn er duizenden mensen die op zijn Adsense advertenties klikken.

Over het algemeen wordt aangenomen dat Markus Frind ongeveer 300.000 dollar per maand verdient met Adsense. Markus Frind heeft geen personeel en runt zijn website gewoon zelf en doet dat thuis.

maandag 29 oktober 2007

Kan je ook nul cent verdienen met een Adsense klik?

Ja, soms heeft er wèl iemand op je advertenties geklikt maar verdien je geen geld. Dat komt doordat Adsense wel eens advertenties toont van adverteerders die gratis mogen adverteren. Dat zijn bijvoorbeeld organisaties die goede doelen realiseren. Omdat die adverteerders niet betalen voor hun advertentie, verdien jij ook geen geld als iemand op hun Adsense advertenties klikt.

Soms komt het ook voor dat Google vindt dat een bepaalde Adsense klik 'ongeldig' is. Bijvoorbeeld wanneer Google denkt dat de Adsense klik niet afkomstig is van een echte geïnteresseerde bezoeker van je website.

Het kan ook gebeuren dat Google op de vorige dag te veel geld heeft betaald voor je kliks. Soms corrigeert Google dat door op een volgende dag een paar Adsense kliks niet uit te betalen.

Er kunnen dus allerlei redenen zijn waarom je in Adsense af en toe kliks krijgt waarvoor Google je geen geld betaalt.

Hoeveel geld verdien ik met Adsense per klik?

Het is heel moeilijk te zeggen hoeveel geld je verdient per Adsense klik. Het bedrag dat je per Adsense klik verdient hangt af van veel variabelen die per situatie verschillen.

Er komen kliks voor van nul cent. Inderdaad, soms verdien je gewoon geen geld voor een Adsense klik. Er zijn echter ook gevallen bekend waarin een Adsense klik meer dan 50 dollar opbrengt.

Veel mensen denken echter dat een groot deel van de Adsense kliks tussen de nul en tien cent oplevert. Kliks van meer dan tien cent vormen over het algemeen een minderheid. Kliks van meer dan een Euro zijn over het algemeen zeldzaam.

Mensen die weinig bezoekers op hun website krijgen, zullen misschien bijna nooit een klik van meer dan een Euro krijgen. Maar wie iedere dag duizenden bezoekers op zijn website ontvangt zal misschien wel iedere dag een paar kliks van meer dan een Euro krijgen.

Hoeveel bezoekers moet mijn website hebben om geld te verdienen met Adsense?

Hoeveel geld je kunt verdienen met Google Adsense hangt van heel veel factoren af. Maar over het algemeen geldt: hoe meer bezoekers je website heeft, hoe meer geld je kunt verdienen met Google Adsense.

Maar het is niet zo dat als je website weinig bezoekers heeft, je geen geld kunt verdienen. In principe kan iedere website geld verdienen met Google Adsense. Maar als je maar een paar bezoekers per dag hebt is de kans niet zo groot dat er een bezoeker is die geinteresseerd is in je Adsense advertenties. Een echte ondergrens bestaat niet, en je verdiensten hangen nog van allerlei andere factoren af, maar met minder dan 10 bezoekers per dag is de kans groot dat je op de meeste dagen niets verdient.

Als je website 100 bezoekers per dag heeft dan is er een kans dat je iedere dag een paar centen en misschien soms wel een euro op een dag verdient.

Als je een website hebt met meer dan 1.000 bezoekers per dag, dan verdient het aanbeveling om serieus aan de slag te gaan met Adsense. Want een website met meer dan 1.000 bezoekers per dag kan, afhankelijk van het onderwerp, best voor een leuke bijverdienste zorgen.

Maar wie een goede site heeft over het juiste onderwerp, kan met 10.000 bezoekers per dag zo veel geld verdienen dat hij niet meer voor een baas hoeft te werken!

Kan ik met ieder website onderwerp geld verdienen met Google Adsense?

Nee. Er zijn websites waarop foto's en teksten staan waarvan Google denkt dat veel mensen zich er geschokt, beledigd of gekrenkt door voelen. Google wil niet dat mensen denken dat zij dat soort websites ondersteunen of goedkeuren. Op dat soort websites mogen dus geen Adsense advertenties staan.

Ik kan hier niet de website onderwerpen noemen waarmee je geen geld kunt verdienen met Google Adsense. Google bepaalt zelft welke onderwerpen zij accepteert in het Adsense programma.

Kijk maar eens op deze pagina. Bij het hoofstuk 'Inhoud van de site' geeft Google aan welke onderwerpen wel of niet geschikt zijn voor het Adsense programma. Maar je geen zorgen, er zijn duizenden onderwerpen die prima geschikt zijn om geld te verdienen met Google Adsense!

Waar kan ik mij inschrijven voor Google Adsense?

Je kunt je inschrijven voor het Google Adsense programma op www.google.com/adsense. Wanneer je je inschrijft voor Google Adsense betekent dat niet dat je automatisch voor het Adsense programma wordt geaccepteerd. Google heeft een aantal richtlijnen opgesteld die zij gebruikt om te bepalen of sites worden toegelaten tot het Adsense programma. Het belangrijkste criterium is dat je een fatsoenlijke website hebt over een onderwerp waar Google geen probleem mee heeft. Meestal geeft Google binnen een week uitsluitsel of je wel of niet bent geaccepteerd. Als je wordt afgewezen betekent dat niet dat je het Adsense programma nooit meer binnenkomt. Je kunt je later opnieuw aanmelden met een andere website.

Met welk onderwerp verdien ik het meeste Adsense geld?

Deze vraag is niet zo zinvol. Want je kunt in het Adsense programma eigenlijk alleen maar geld verdienen met het maken van een website over een onderwerp dat je interessant vindt of waarvan je veel weet. Maar het is wel zo dat Adsense advertenties voor het ene onderwerp meer geld opleveren dan Adsense advertenties voor het andere onderwerp.

Dat komt doordat adverteerders tegen elkaar moeten bieden om hun Adsense advertenties geplaatst te krijgen. En iedere Adsense advertentie is voor een adverteerder een kans om een product te verkopen. Een adverteerder die een auto verkoopt verdient daar veel geld mee en kan dus ook veel geld bieden voor het geplaatst krijgen van zijn Adsense advertentie.

Een adverteerder die een tijdschrift wil verkopen verdient daar hooguit enkele Euro's mee. Zo'n adverteerder zal daarom maar enkele centen bieden voor het geplaatst krijgen van zijn Adsense advertentie.

Over het algemeen is het zo dat kliks op Adsense advertenties van dure producten meer geld opleveren dan kliks op Adsense advertenties van goepkope producten. Het zal je weinig moeite kosten om te bedenken wat voor dure producten er zoal zijn...

Hoe kan ik geld verdienen met Adsense als ik geen onderwerp weet voor mijn website?

Iedereen heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Ook al denk je dat je niets bijzonders kan of weet. Jij hebt toch een favoriete zanger of acteur? Er is toch een land waar je graag op vakantie bent. Je verzamelt toch wel iets of je doet aan een sport? Als een van deze dingen voor jou geldt, dan kan je geld verdienen met Adsense!

Er is niets geks aan om over zo'n onderwerp een website te beginnen. En het zal je verbazen hoe veel mensen er naar je website komen kijken en wat voor leuke reacties je vaak van die mensen krijgt. Zolang jij maar opschrijft wat je leuk vindt en wat je hart je ingeeft. Voor je het weet heb je een leuke website waarmee je je prima kunt aanmelden voor het Adsense programma. En voordat je het weet heb je je eerste geld verdiend met Adsense!

Je zal van Google Adsense niet zo snel een miljonair worden. Maar Adsense is wel een programma voor iedereen. Iedereen kan geld verdienen met Adsense, daar hoeft je echt niet heel slim of hoog opgeleid voor te zijn.

Verdien ik geld met Adsense als ik op mijn eigen advertenties klik?

Nee! Je verdient geen geld met het klikken op je eigen Adsense advertenties. Want Google registreert wie er op de advertenties op jouw website klikt. En wanneer je zelf op je Adsense advertenties klikt krijg je daar geen geld voor. En wanneer je een paar keer op je eigen Adsense advertenties hebt geklikt is de kans groot dat Google je uit het Adsense programma gooit. Daarom is dit het allerbelangrijkste dat je over Adsense moet weten: Klik nooit op je eigen advertenties.

Misschien vind je dit een beetje streng. Maar het is heel goed te begrijpen dat Google niet wil dat Adsense deelnemers op hun eigen advertenties klikken. Want het geld dat je met Adsense verdient wordt opgebracht door adverteerders. Die adverteerders verwachten dat mensen die op Adsense advertenties klikken belangstelling hebben voor het kopen van producten.

Als jij op je eigen Adsense advertenties klikt doe je dat natuurlijk niet omdat je van plan bent een product te kopen van een adverteerder. En als iedereen op zijn eigen advertenties klikt wordt het voor adverteerders zinloos om nog langer geld in Adsense te pompen.

Wie op zijn eigen Adsense advertenties klikt maakt dus het Adsense systeem kapot. En dat wil Google niet. En dat willen de miljoenen adverteerders en Adsense deelnemers ook niet. Daarom is Google erg streng voor mensen die op hun eigen Adsense advertenties klikken.

Er is dus maar één manier op geld te verdienen met Google Adsense: de eerlijke manier.
Schrijf je eigen teksten en verhalen, maak je eigen foto's. Publiceer je materiaal op je eigen website en meld je aan voor Adsense!

Waar komt het Adsense geld vandaan?

Zoals je weet is het mogelijk om geld te verdienen met het Adsense programma van Google. Adsense zorgt voor advertenties op je website. Als bezoekers van je website op die advertenties klikken verdien je geld. Maar waar komt dat geld vandaan?

Dat geld komt van adverteerders. Een adverteerder kan bijvoorbeeld een winkelier zijn die zijn producten wil verkopen op zijn eigen website. Een adverteerder kan zich inschrijven bij het 'broertje' van het Adsense programma: Adwords. Met Adwords kan een adverteerder zijn eigen advertenties samenstellen. Google zorgt er voor dat die advertenties op de websites komen te staan van de mensen die zich hebben ingeschreven voor het Adsense programma. Bijvoorbeeld jouw website.

Wanneer iemand op zo'n advertentie klikt kom hij terecht op de website van de adverteerder. En misschien koopt een bezoeker dan wel een product op de website van de adverteerder. Een adverteerder betaalt dus voor een klik van een geïnteresseerde bezoeker. Als jij je inschrijft bij Adsense, verdien jij dat geld misschien.

zondag 28 oktober 2007

Is geld verdienen met Adsense makkelijk?

Nee! Geld verdienen met Adsense is niet makkelijk! Adsense maakt het echter wel mogelijk om op een makkelijke manier geld te verdienen. Kortom: wie zich inschrijft voor het Adsense programma moet er niet op rekeken snel veel geld te verdienen. Maar Adsense maakt het je wel mogelijk om geld te verdienen zonder je huis te verlaten. En bovendien kun je geld verdienen door dingen te doen die je leuk vindt.

Laat ik hier toch maar even wat dieper op in gaan.
In principe biedt het leven drie methodes om veel geld te verdienen:

1) Geluk. Kortom, de loterij winnen of een hele rijke familie hebben. Of geboren worden met een uniek talent waar iedereen graag voor betaalt.
2) Risico. Bijvoorbeeld beleggen in zeer riskante aandelen. Of in het casino al je geld inzetten op één cijfertje. Maar de meeste mensen die dat proberen eindigen juist straatarm.
3) Inspanning. Hard werken dus. Voor de meeste gewone mensen de enige optie om goed geld te verdienen.

Bij Adsense spelen de factoren geluk en risico in de meeste gevallen vrijwel geen rol. Het gaat er bij Adsense in principe gewoon om dat je zo veel mogelijk webpagina's maakt. En op die webpagina's moet je dingen schrijven die mensen interessant vinden om te lezen. Wanneer je lang en hard genoeg werkt aan je Adsense imperium zal het geld uiteindelijk naar je toe komen.
Dus je zult ook nog een beetje geduld moeten hebben...

Wat is Google Adsense?

Voor wie het nog niet wist: het is mogelijk om geld te verdienen op Internet. Zonder dat je een winkel of een bedrijf hebt. Zonder dat je geld hoeft te investeren. Zonder dat je de deur uithoeft. Google Adsense maakt het allemaal mogelijk.

Wat is Google Adsense precies? Natuurlijk kent iedereen Google. Behalve dat Google de meest gebruikte Internet zoekmachine ter wereld levert, verzorgt Google ook een aantal andere diensten. Een van die diensten is Adsense. Adsense maakt het mogelijk om geld te verdienen met je eigen website. Je hebt dus wel een eigen website nodig om geld te verdienen met Adsense.

Adsense zorgt er voor dat er advertenties verschijnen op je website. Zodra een bezoeker van je website op zo'n advertentie klikt, verdien je geld. Dat kan een cent per klik zijn. Maar soms verdien je wel een Euro per klik.

Google Adsense heeft mijn leven veranderd. Niet alleen omdat ik dankzij Adsense een aanvulling op mijn inkomen verdien, maar ook omdat het mij veel plezier en voldoening geeft.
Ik raad iedereen die een eigen website heeft aan om zich aan te melden bij Adsense!