maandag 29 oktober 2007

Hoeveel bezoekers moet mijn website hebben om geld te verdienen met Adsense?

Hoeveel geld je kunt verdienen met Google Adsense hangt van heel veel factoren af. Maar over het algemeen geldt: hoe meer bezoekers je website heeft, hoe meer geld je kunt verdienen met Google Adsense.

Maar het is niet zo dat als je website weinig bezoekers heeft, je geen geld kunt verdienen. In principe kan iedere website geld verdienen met Google Adsense. Maar als je maar een paar bezoekers per dag hebt is de kans niet zo groot dat er een bezoeker is die geinteresseerd is in je Adsense advertenties. Een echte ondergrens bestaat niet, en je verdiensten hangen nog van allerlei andere factoren af, maar met minder dan 10 bezoekers per dag is de kans groot dat je op de meeste dagen niets verdient.

Als je website 100 bezoekers per dag heeft dan is er een kans dat je iedere dag een paar centen en misschien soms wel een euro op een dag verdient.

Als je een website hebt met meer dan 1.000 bezoekers per dag, dan verdient het aanbeveling om serieus aan de slag te gaan met Adsense. Want een website met meer dan 1.000 bezoekers per dag kan, afhankelijk van het onderwerp, best voor een leuke bijverdienste zorgen.

Maar wie een goede site heeft over het juiste onderwerp, kan met 10.000 bezoekers per dag zo veel geld verdienen dat hij niet meer voor een baas hoeft te werken!