maandag 29 oktober 2007

Verdien ik geld met Adsense als ik op mijn eigen advertenties klik?

Nee! Je verdient geen geld met het klikken op je eigen Adsense advertenties. Want Google registreert wie er op de advertenties op jouw website klikt. En wanneer je zelf op je Adsense advertenties klikt krijg je daar geen geld voor. En wanneer je een paar keer op je eigen Adsense advertenties hebt geklikt is de kans groot dat Google je uit het Adsense programma gooit. Daarom is dit het allerbelangrijkste dat je over Adsense moet weten: Klik nooit op je eigen advertenties.

Misschien vind je dit een beetje streng. Maar het is heel goed te begrijpen dat Google niet wil dat Adsense deelnemers op hun eigen advertenties klikken. Want het geld dat je met Adsense verdient wordt opgebracht door adverteerders. Die adverteerders verwachten dat mensen die op Adsense advertenties klikken belangstelling hebben voor het kopen van producten.

Als jij op je eigen Adsense advertenties klikt doe je dat natuurlijk niet omdat je van plan bent een product te kopen van een adverteerder. En als iedereen op zijn eigen advertenties klikt wordt het voor adverteerders zinloos om nog langer geld in Adsense te pompen.

Wie op zijn eigen Adsense advertenties klikt maakt dus het Adsense systeem kapot. En dat wil Google niet. En dat willen de miljoenen adverteerders en Adsense deelnemers ook niet. Daarom is Google erg streng voor mensen die op hun eigen Adsense advertenties klikken.

Er is dus maar één manier op geld te verdienen met Google Adsense: de eerlijke manier.
Schrijf je eigen teksten en verhalen, maak je eigen foto's. Publiceer je materiaal op je eigen website en meld je aan voor Adsense!