zondag 28 oktober 2007

Is geld verdienen met Adsense makkelijk?

Nee! Geld verdienen met Adsense is niet makkelijk! Adsense maakt het echter wel mogelijk om op een makkelijke manier geld te verdienen. Kortom: wie zich inschrijft voor het Adsense programma moet er niet op rekeken snel veel geld te verdienen. Maar Adsense maakt het je wel mogelijk om geld te verdienen zonder je huis te verlaten. En bovendien kun je geld verdienen door dingen te doen die je leuk vindt.

Laat ik hier toch maar even wat dieper op in gaan.
In principe biedt het leven drie methodes om veel geld te verdienen:

1) Geluk. Kortom, de loterij winnen of een hele rijke familie hebben. Of geboren worden met een uniek talent waar iedereen graag voor betaalt.
2) Risico. Bijvoorbeeld beleggen in zeer riskante aandelen. Of in het casino al je geld inzetten op één cijfertje. Maar de meeste mensen die dat proberen eindigen juist straatarm.
3) Inspanning. Hard werken dus. Voor de meeste gewone mensen de enige optie om goed geld te verdienen.

Bij Adsense spelen de factoren geluk en risico in de meeste gevallen vrijwel geen rol. Het gaat er bij Adsense in principe gewoon om dat je zo veel mogelijk webpagina's maakt. En op die webpagina's moet je dingen schrijven die mensen interessant vinden om te lezen. Wanneer je lang en hard genoeg werkt aan je Adsense imperium zal het geld uiteindelijk naar je toe komen.
Dus je zult ook nog een beetje geduld moeten hebben...